Jolierannekemonivarinen_JOL-RA122000_1.jpg

Jolie ranneke monivärinen

Fasettihiottu akaatti, korumetalli

alk. 44,50 €
tai alk. 9 € /kk
Värikäs ranneke fasettihiotuista akaateista. Korun akaattihelmien koko n. 12 mm. Pituuden valintaan neuvoja tuotekuvauksessa.
 Lisää ostoskoriin

Tähän näyttävään rannekkeeseen on käytetty kookkaita ja värikkäitä akaattihelmiä. Akaattien fasettihionta taittaa kauniisti valoa, mikä tekee korusta eloisan. Akaateissa näkyy myös kiven oma kuviointi, joten jokainen koru on aina yksilöllinen.

Monivärisyytensä vuoksi ranneke soveltuu harvinaisen hyvin käytettäväksi eri asujen kanssa. Siitä löytyy aina helposti joku sävy joka sointuu asun värien kanssa ja muut värit toimivat kauniina korosteina.

Koska korun kivihelmet ovat kookkaita, rannekkeesta kannattaa valita hieman tavallista pidempi mitta. Normaalia pidempi mitta on tarpeen, koska isot kivihelmet nousevat ranteella tavallista korkeammalle.

Jos yleensä käytetyn rannekkeen mitta on n. 18 – 19 cm, silloin 20 cm Jolie ranneke on sopivan mittainen. Vastaavasti jos yleensä käytetyn rannekkeen mitta on n. 19 – 20 cm, silloin 21 cm Jolie ranneke on sopivan mittainen.

Ranneke on punottu helmien sidontaan tarkoitetulla ja erityisen kestävällä Cenfill erikoislangalla. Rannekkeen platinanvärisessä korumetallilukossa on laadukas mekanismi, joka on helppo aukaista ja sulkea.
Lisätiedot
  • Metalli: Korumetalli
  • Materiaali: Korukivi
  • Koristekivi: Ei kiveä
  • Väri: Monivärinen
  • Koko: n. 12 mm
Asiakaspalvelu
verkkokauppa@pirami.fi
Tuotteen toimituskulut
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 69,00 €:n ostoksista.
Nouto valitusta Postista 2,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 2,90 €
Nouto Matkahuollosta 2,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 2,90 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 99,00 €:n ostoksista.
Postin kotiinkuljetus 6,90 €