Tahitihelminauhan.8-11mmsolmuilla_45010378_1.jpg

Tahitihelminauha n. 8 - 11 mm, solmuilla

Tumma helmi, valkokultalukko timanteilla

3 990,00 €
Aito viljelty Tahitihelminauha satinoidulla timantti-valkokultalukolla. Korun tummien pisaramaisten helmien koko on n. 8 - 11 mm.
Tuotekoodi: 45010378
Saatavana jälleenmyyjiemme kautta
Katso yhteystiedot täältä

Korun helmet ovat aitoja viljeltyjä tummia Tahitinhelmiä. Helmet ovat muodoltaan pisaramaisia ja niiden koko vaihtelee n. 8 - 11 mm välillä. Helmet levenevät päädyistä ja isoimmat helmet ovat nauhan keskellä.

Tahitinhelmet ovat kaikkein arvostetuimpia helmiä ja niiden ylellisyys on helppo havaita. Tämä kaulanauha sopii erityisesti niille, jotka hakevat isoja ja näyttäviä helmiä.

Tahitinhelmet ovat erittäin yksilöllisiä ja tarjoavat perinteisestä valkeasta helmestä poikkeavia, kauniita värejä. Tämä helminauha kiinnittää varmasti huomiota kantajaansa.

Kaulanauhan pituus on n. 45 cm, mutta se on saatavana haluttaessa myös lyhyemmässä mitassa kuten n. 40 cm tai n. 42 cm. Nauhan mukana toimitetaan tällöin lisähelmet, joiden avulla on mahdollista pidentää nauhaa myöhemmin n. 45 cm pituuteen.

Kaulanauhan erittäin tukeva lukko on satinoitua 14k valkokultaa. Lukkoon on istutettu 0.09 ct verran timantteja tuomaan koruun lisää ylellisyyttä. Helminauha on punottu perinteiseen tyyliin helmensidontalangalla siten että helmien välissä on solmut.

Kaulanauha toimitetaan kauniissa valkoisessa lahjapakkauksessa. Korun mukana tulee myös sen yksilöity tuotetodistus.
Lisätiedot
  • Metalli: Valkokulta
  • Materiaali: Tahitinhelmi
  • Koristekivi: Timantti
  • Väri: Tumma
  • Koko: n. 11 mm
  • Pituus: n. 45 cm
Asiakaspalvelu
verkkokauppa@pirami.fi