Tahitihelminauhan.10-12mmsolmuilla_45010381_1.jpg

Tahitihelminauha n. 10 - 12 mm, solmuilla

Tumma helmi, valkokultalukko timanteilla

11 990,00 €
Aito viljelty Tahitihelminauha tukevalla timantti-valkokultalukolla. Korun pyöreiden moniväristen helmien koko on n. 10 - 12 mm.
Tuotekoodi: 45010381
Saatavana jälleenmyyjiemme kautta
Katso yhteystiedot täältä

Korun helmet ovat aitoja viljeltyjä monivärisiä Tahitinhelmiä. Helmet ovat muodoltaan pyöreitä ja niiden koko vaihtelee n. 10 - 12 mm välillä. Helmet levenevät päädyistä ja isoimmat helmet ovat nauhan keskellä.

Tahitinhelmet ovat kaikkein arvostetuimpia helmiä ja niiden ylellisyys on helppo havaita. Tämä kaulanauha sopii erityisesti niille, jotka hakevat isoja ja näyttäviä helmiä.

Tahitinhelmet ovat erittäin yksilöllisiä ja tarjoavat perinteisestä valkeasta helmestä poikkeavia, kauniita värejä. Tämä helminauha kiinnittää varmasti huomiota kantajaansa.

Tässä kaulanauhassa on kultasepän Suomessa käsityönä taidokkaasti ja huolella valmistama 14k valkokultainen turvalukko. Tämän uniikin lukon ulkokehään on istutettu 18 kappaletta säihkyviä timantteja, jotka korostavat korun ylellisyyttä. Timanttien yhteispaino on n. 0.18 ct ja ne ovat W/VS laatua.

Kaulanauhan pituus on n. 45 cm, mutta se on saatavana haluttaessa myös lyhyemmässä mitassa kuten n. 40 cm tai n. 42 cm. Nauhan mukana toimitetaan tällöin lisähelmet, joiden avulla on mahdollista pidentää nauhaa myöhemmin n. 45 cm pituuteen. Helminauha on punottu perinteiseen tyyliin helmensidontalangalla siten että helmien välissä on solmut.

Kaulanauha toimitetaan kauniissa valkoisessa lahjapakkauksessa. Korun mukana tulee myös sen yksilöity tuotetodistus.
Lisätiedot
  • Metalli: Valkokulta
  • Materiaali: Tahitinhelmi
  • Koristekivi: Timantti
  • Väri: Monivärinen
  • Koko: n. 12 mm
  • Pituus: n. 45 cm
Asiakaspalvelu
verkkokauppa@pirami.fi