Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä.

Toimitusehdot lyhyesti

 1. Piramin verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kuluttajille 14 päivän ilmainen palautusoikeus.
   
 2. Suoraan varastosta löytyvien tuotteiden toimitusaika on 1 – 3 arkipäivää.
  Tilauksesta valmistettavien tuotteiden toimitusaika on 2 – 5 arkipäivää.
   
 3. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, siitä ilmoitetaan asiakkaalle viipymättä.
   
 4. Mikäli toimitettu tuote on väärä tai viallinen, asiasta tulee ilmoittaa viipymättä Piramin verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse asiakaspalvelu@pirami.fi tai puhelimitse 09-7245549 (ma-pe 10-15).

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Suoraan varastosta löytyvien tuotteiden toimitusaika on 1 – 3 arkipäivää. Tilauksesta valmistettavien tuotteiden toimitusaika on 2 – 5 arkipäivää. Pyrimme aina toimittamaan tilatut tuotteet mahdollisimman pikaisesti.

Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta tai havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään, ilmoitamme siitä asiakkaalle mahdollisimman pikaisesti sähköpostitse tai puhelimitse.

2. Toimitustavat

Piramin verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on seuraavat toimitusvaihtoehdot:

 • Nouto valitsemastasi Postista
 • Nouto Postin pakettiautomaatista
 • Nouto Matkahuollon toimipisteestä
 • Nouto valitsemastasi lähikaupasta
 • Postin kotiinkuljetus

Noudettavien pakettien toimituskulut ovat 2,90 €, mutta kun tilauksesi arvo ylittää 69 €, toimitamme tilauksesi ilman toimituskuluja.

Postin kotiinkuljetuksen toimituskulut ovat 6,90 €, mutta kun tilauksesi arvo ylittää 99 €, toimitamme tilauksesi ilman toimituskuluja.

Toimituksen kulkua voit seurata lähetystunnuksella, jonka saat sähköpostiisi kun olemme lähetäneet paketin.

Noudettavien toimitusten saapumisesta noutopaikkaan ilmoitetaan vastaanottajalle tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Postin kotiinkuljetus toimituksissa vastaanottajaan otetaan yhteyttä etukäteen ja sovitaan jakeluajankohdasta.

3. Maksutavat

Piramin verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on seuraavat maksuvaihtoehdot:

 • Verkkopankkimaksut
 • Luottokorttimaksut
 • Klarna lasku – 14 päivää maksuaikaa
 • Klarna tili – osamaksu ja lasku

Klarna lasku maksutavassa tilauksen loppusummaan lisätään 3,95 € laskutuslisä. Tilattujen tuotteiden mukana toimitetaan lasku, jolla on 14 päivää korotonta maksuaikaa.

Klarna tili osamaksutavassa saat Klarnalta kätevän kuukausilaskun. Osamaksulla lyhennetään kuukausittain vähintään 8,95 € tai 1/24 tilin kokonaissummasta. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

4. Palautusoikeus

Piramin verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kuluttajille 14 päivän ilmainen palautusoikeus pois lukien tilaustuotteet. Palautusoikeus koskee myös vioittuneena tai väärin toimitettuja tuotteita, joista on ilmoitettu viipymättä asiakaspalveluun.

Palautettavien tuotteiden ja oheismateriaalien tulee olla käyttämättömiä, virheettömiä ja niitten tulee olla alkuperäisissä pakkauksissaan.

Palautuksesta tulee lähettää ennakkoon tieto sähköpostitse asiakaspalvelu@pirami.fi osoitteeseen ja ilmoittaa käsittelyä varten:

 • Tilaajan nimi ja tilausnumero
 • Haluatko korvaavan tuotteen tilalle
 • Tilinumero mikäli haluat rahat takaisin
 • Tuotteiden palautuksen syy

Voit palauttaa tilatut tuotteet joko kokonaan tai osittain Postin tai Matkahuollon asiakaspalautuksena osoitteeseen:

Pirami Oy
Verkkokauppa / Asiakaspalautus
Simonkatu 12 B 27
00100 Helsinki

Palautustoimituksen aikana tuotteelle mahdollisesti aiheutuneet vahingot ovat palauttajan vastuulla.

Kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautetut tuotteet, toimitamme korvaavat tuotteet tai palautamme palautettujen tuotteiden hinnan ilmoitetulle tilille. Mikäli kaikki tilauksessa olleet tuotteet palautuvat, hyvitämme myös lähetyksen toimituskulut.

Emme voi ottaa vastaan palautuksia, joissa ei ole kaikkia palautettavien tuotteiden osia ja oheismateriaaleja, tuote tai materiaalit ovat vahingoittuneet tai niitä on käytetty. Pidätämme oikeuden periä palautuksen lähetyskustannukset asiakkaalta sikäli kun palautus on tehty ehtojen vastaisesti.

5. Tilauksen peruminen

Maksettuasi tilauksen et voi enää tehdä siihen muutoksia. Mikäli haluat muuttaa tai peruttaa tilauksesi, otathan yhteyttä asiakaspalveluun osoitteeseen asiakaspalvelu@pirami.fi tai puhelimitse 09-7245549 (ma-pe 10-15).

6. Reklamaatiot

Pyydämme lähettämään kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot 7 päivän kuluessa toimituksen vastaanottamisesta osoitteeseen asiakaspalvelu@pirami.fi tai soittamaan 09-7245549 (ma-pe 10-15).

7. Tuoteviat

Vastaamme koruissa jo alunperin olleista mahdollisista materiaali- ja valmistusvioista. Mikäli korussa ilmenee vika 6 kuukauden sisällä ostotapahtumasta, sen katsotaan olleen siinä jo alunperin ja se korjataan veloituksetta.

Tuotevikojen korjausvastuu ei kuitenkaan koske normaaleja korun käyttöön ja kulumiseen liittyviä vikoja. Vastaavasti korjausvastuu ei myöskään koske vikoja, joiden voidaan katsoa aiheutuneet korujen huolimattomasta käytöstä tai hoidosta.

8. Yhteystiedot

Pirami Oy
Simonkatu 12 B 27
00100 Helsinki

Puhelin: 09-7245549 (ma-pe 10-15)
Sähköposti: asiakaspalvelu@pirami.fi