Joulu 2018 toimitusajat

Tiesithän että jopa 20.12 jätetty tilaus ehtii vielä hyvin perille Jouluksi!

Huomioithan kuitenkin tilausta tehdessäsi seuraavat toimitukseen vaikuttavat seikat.

1. Varasto- ja tilaustuotteet

Suoraan varastosta löytyvät tuotteet saadaan toimitettua kuljetettavaksi kun tilaus tehdään torstaina 20.12 kello 12:00 mennessä. Tilauksesta valmistettavat tuotteet pystymme toimittamaan joulukuljetukseen kun tilaus tehdään keskiviikkona 19.12 kello 12:00 mennessä. Valmistamme ja toimitamme kaikki tilaustuotteet Joulun lähetyksiin ripeästi. Jos tilattua tuotetta ei poikkeuksellisesti saada toimitukseen ajoissa, ilmoitamme siitä asiakkaalle aina viipymättä.

2. Matkahuollon toimitukset

Matkahuolto julkaisi joulunajan toimitusaikatauluja koskevan tiedotuksen jonka mukaan kaikki kuljetukseen 20.12 jätetyt toimitukset ehtivät Jouluksi perille. Matkahuollon pakettipalvelujen neuvonnan mukaan annetussa pakettien toimitusajoissa ei ole alueellisia rajoituksia.

Seuraavat verkkokauppamme toimitustavat kulkevat Matkahuollon paketteina:

  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä
  • Nouto valitsemastasi lähikaupasta

3. Postin toimitukset

Posti julkaisi myös joulunajan toimitusaikatauluja koskevan tiedotuksen. Postista tai pakettiautomaatista noudettavat paketit ehtivät Jouluksi perille kun ne jätetään kuljetukseen 20.12 ja vastaavasti kotiin toimitettavat paketit 19.12. Postin mukaan muutamien harvojen poikkeusalueiden (esim. Lapin pohjoisosat ja uloimmat saaristot) toimitukset vaativat kuitenkin ylimääräisen kuljetuspäivän.

Seuraavat verkkokauppamme toimitustavat kulkevat Postin paketteina:

  • Nouto omasta Postista
  • Nouto valitusta Postista
  • Nouto SmartPost pakettiautomaatista
  • Postin kotiinkuljetus

Postilla tarjoaa verkkosivuillaan toimitusaikakyselyn, jonka avulla voi tarkistaa kuljetusajan toimituksen toimitusajan. Toimituksen lähetyspaikka on 00100 ja vastaanottopaikaksi annetaan toivottu postinumero tai kaupunki.

Jos pakettien toimitusajaksi ilmoitetaan toimitus 2. työpäivänä, Postin kuljetuksille täytyy varata ylimääräinen päivä. Tällöin varastosta löytyvien tuotteiden tilaaminen Jouluksi on mahdollista keskiviikkona 19.12 kello 12:00 mennessä ja tilaustuotteiden tiistaina 18.12 kello 12:00 mennessä Postista tai pakettiautomaatista noudettaville paketeille.